foto serge ligtenberg

De Culturele Zondag op 5 november in Enschede heeft ‘Tour d’Amour’ als thema. In de kleine straatjes van de binnenstad treden diverse artiesten in diverse locaties op. De muzikale bijdrage van Wouter Muller heeft als titel ‘In het diepst van mijn gedachten’.

‘In het diepst van mijn gedachten’ is de persoonlijke ‘tour d’amour’ van Wouter Muller. Uit zijn eigen zelf geschreven liedrepertoire heeft hij een selectie samengesteld van liederen waarin de liefde wordt bezongen. Niet op alledaagse wijze maar heel persoonlijk. Als muzikant kreeg Wouter grote bekendheid door de wijze waarop hij zijn Indische afkomst omzette in een muzikaal verhaal over de komst van duizenden Indische Nederlanders naar ons land. Dat was nog niet eerder op zo’n indringende wijze vertoond. Zijn liedteksten en muziek zijn inmiddels vastgelegd op vijf cd’s en 1 dvd.

Daarin wordt ook duidelijk dat wat hij te zeggen heeft niet alleen voor Indische oren bestemd is, maar voor iedereen toegankelijk, herkenbaar en universeel.

Dat geldt ook voor de wijze waarop Wouter de liefde bezingt. Met uitroeptekens, met vraagtekens, met twijfel en plezier. Met passie, hartstocht en teruggehouden tederheid brengt hij winst en verlies van liefde onder woorden. Het optreden vind plaats in de kleine zaal (pijpenla) van de Bibliotheek aan de Pijpenstraat om 14.15 uur en ook om 16.15 uur.

Deel

Geen reacties

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>