Op 28 maart 2016 vertrokken 7 reisgenoten met Wouter Muller voor een groepsreis van 27 dagen naar Indonesië. De Indische singer-songwriter begeleide deze ‘rootsreis’ die het gezelschap dwars door Java voert en zal eindigen op Bali, in het paradijselijke Sanur. De reis was een co-productie van Merapi Tour&Travel, specialist op dit gebied, en het Indische magazine Moesson.

Deze kleinschalige groepsreis was uitstekend geschikt voor iedereen met belangstelling voor het huidige Indonesië en/of het vroegere Indië. Je maakte kennis met een fascinerend (ontwikkelings)land dat nog vele sporen kent van de koloniale tijd. Heb je zelf nog banden met het vroegere Indië? Of had je familie die en ben je daar benieuwd naar? Dan biedt deze reis je de mogelijkheid om die op te sporen. In het programma is daar ruimte voor gelaten en je kunt je persoonlijke wensen ook voor het vertrek nog opgeven.

Het werd ook een muzikale reis met optredens van krontjongmuziek, anklungorkest en gamelanuitvoeringen en natuurlijk verzorgde Wouter ook enkele optredens.

Voor informatie over de reis en en prijs: klik hier

Voor informatie over het reisprogramma: klik hier

Welke voordelen biedt deze reis? We vroegen het aan Wouter Muller zelf.

  1. Met een kleinschalig reisgezelschap kun je veel beter je eigen indrukken en ervaringen onderling uitwisselen dan als je alleen of met zijn tweeën bent.
  2. Deze reis biedt rust en ruimte om (familie)herinneringen aan bod te laten komen en plaatsen van betekenis op te zoeken.
  3. Je maakt niet alleen kennis met het moderne Indonesië en zijn beroemde bezienswaardigheden. Je krijgt ook echt een beeld van het doodgewone alledaagse leven van de mensen zelf.
  4. De door Merapi uitgezochte hotelaccommodaties staan garant voor kwaliteit, zorg en hygiene . In een tropisch land is dat erg belangrijk.

Opgeven kan bij Merapi Tour & Travel:

Prinses Irenestraat 58
6611 BK Overasselt
Tel 088-8111 999
info@merapi.nl
www.merapi.nl

Nadere informatie kan ook bij Wouter Muller:
053- 850 33 44 / 06- 22 49 30 20

4

Deel

Geen reacties

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>